Michel Tomaello

Meehelpen aan eigen welzijn

Yoga heeft voor Michel vanaf zijn 25ste levensjaar een belangrijke rol gespeeld. De Hatha Yoga was een pad naar zelfontdekking, ontspanning en souplesse. Fysieke ongemakken brachten hem in aanraking met de yoga en de beoefening hiervan bracht opnieuw balans, inzicht en flexibiliteit. Tevens verdwenen geleidelijk aan alle onplezierige klachten die uiteindelijk stress gerelateerd bleken te zijn. Sinds die tijd is de yoga een vast onderdeel geworden van zijn leven.
De diversiteit aan oefeningen, ademtechnieken en ontspanning zorgt dat je de yoga kunt inzetten voor alles waar je in je huidige levensfase behoefte aan hebt. Michel is in Rishikesh India internationaal opgeleid als yogadocent volgens de normen van de Yoga Alliance. Eind 2016 heeft hij zijn 500-uurs docentenopleiding afgerond. Naast de yoga docent is Michel ook werkzaam als mindfulness docent, energetisch therapeut en coach in het Centre for conscious creation.
Stacks Image 380835
Michel Tomaello is jarenlang geregistreerd geweest bij de Yoga Alliance als een ervaren 500-uurs docent.

Michel is opgeleid door Dolores Cannon als regressie en hypnotherapeut. Getraind door Tony Robbins and Cloé Madanes in strategic intervention life-coaching. Geschoold door Norma Delaney in conscious breathing and soul-reconnection. Michel heeft een vier jarige Hbo studie afgerond aan het Johan Borgman College te Utrecht als natuurgeneeskundig energetisch therapeut. Geregistreerd bij de Yoga Alliance als ervaren 500 uurs yoga docent (RYT) Opgeleid in Rishikesh India.

Lifestyle factors not only create disease, but can also reverse disease!

Yogacentrum Vlaardingen

Kwaliteit in ontspanning

Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Silvia: 0610-698986

Stacks Image 380818
Yoga docent Michel Tomaello te Vlaardingen