website statistics
Yoga docent Silvia Tomaello te Vlaardingen

Silvia Tomaello

De balans vinden in het leven

Yoga staat al vele jaren centraal in het leven van Silvia. Ontspannen door middel van gezonde inspanning gecombineerd met aandacht voor de adem, lichaam en geest. Een moment van ontspanning creëren waarmee spanningen mogen wegvloeien en de accu weer kan worden opgeladen. Souplesse in het lichaam en het denken geven een mooie balans in het leven. Silvia is vanaf 2016 opgeleid tot yogadocent door Michel Tomaello (E-RYT500) en is ruim 30 jaar werkzaam als zorgprofessional. Ze heeft haar kwaliteiten en ervaring kunnen ontwikkelen in de ouderenzorg, de thuiszorg, als begeleider van mensen
met een lichamelijke en geestelijke beperking en in de psychiatrie. Als mindfulness trainer werd haar interesse gewekt om ook als personal-coach en life-coach te gaan werken in het centrum waar ze samen met haar man werkt. Sinds 2009 verzorgt zij diverse trainingen en workshops en is opgeleid en werkzaam als energetisch therapeut, regressie therapeut, mind-body trainer, adem coach en meditatie docent. Silvia weet als geen ander hoe ze mensen kan terugbrengen bij hun gevoel zodat positieve veranderingen op gestructureerde wijze kunnen plaatsvinden.
Stacks Image 380835

Silvia is opgeleid door Dolores Cannon als regressie en hypnotherapeut. Getraind door Tony Robbins and Cloé Madanes in strategic intervention life-coaching. Geschoold door Norma Delaney in conscious breathing and soul-reconnection. Getraind door Dr. James S. Gordon in Mind-Body Medicine. Silvia is opgeleid als yoga docent door Michel Tomaello een ervaren 500 uurs yoga docent (RYT) Opgeleid in Rishikesh India (E-RYT500). Silvia heeft al meer dan 30 jaar ervaring als professional in de gezondheidszorg.

Yogacentrum Vlaardingen

Kwaliteit in ontspanning

Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Silvia: 0610-698986

Stacks Image 380818